سفارش تبلیغ
صبا ویژن

چت روم فارسی.جک.موزیک.علمی .خبر.بازی آنلاین.فال.سرگرمی. مدل لباس
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

پدیده جوی استثنائی

 

 

ابرهای ماماتوس Mammatus Clouds :

نام این ابرها برگرفته از کلمه لاتین mamma به معنای پستان است و دلیل آن شباهت این ابرها با سینه های جنس مونث میباشد . این ابرها میتوانند نشاندهنده پیدایش طوفان باشند . 





رنگین کمان سفید یا رنگین کمان ماه Moonbow :

این نوع رنگین کمان بر خلاف رنگین کمانهای معمول که بواسطه تابش نور خورشید ایجاد میشوند ، بدلیل تابش نور ماه بوجود می آیند . این نوع قوس و قزح بخاطر ضعیف بودن نور ماه کم رنگ تر است .





کمربند زهره ، کمربند ونوس Belt of Venus :

کمربند ونوس پدیده ایست که در غروبهای غبارآلود ، بصورت نواری صورتی یا ارغوانی رنگ ، بین آسمان و افق دیده میشود .





ابرهای ناکتیلوسنت  :

این پدیده بصورت ابرهای نازک و آبی رنگی است که در آسمان غروب میدرخشند .





ماه رنگی Colored Moon :

بدلیل شرایط جوی متفاوت ، ماه ممکن است به یکی از رنگهای آبی ، نارنجی یا قرمز دیده شود .





غبار الماس :

غبار الماس گونه ای مه است که از یخ زدن قطرات ریز آب ایجاد میشود .





باران غیرآبی Non-aqueous Rain :

این باران که به ندرت اتفاق می افتد بجای آب حاوی حیوانات و حشرات است . دانشمندان هنوز در مورد نحوه پیدایش این نوع باران مطمئن نیستند .






رنگین کمان آتشین Fire rainbow :

پدیده بسیار نادری است و زمانی اتفاق می افتد که خورشید در عرضهای جغرافیایی بالای ?? درجه است و نور آن از لابه لای ابرهای رشته ای cirrus بتابد .





 

پرتو سبز Green Ray :

پرتو سبز مدت کوتاهی قبل از غروب و بعد از طلوع خورشید پدیدار میشود و به صورت نور سبز رنگی است که در بالای خورشید برای مدت بسیار کوتاهی میدرخشد .





هاله Haloe :

پدیده ای نوری است که در اطراف خورشید ، ماه و یا هر منبع نورانی قوی دیگری مانند چراغهای خیابان قابل مشاهده است .

 

 

برای دیدن آرشیو ایمیل های گذشته اینجا کلیک کنید

فال روزانه شما!

 

 

مجموعه مستند سیاره زمین و حیات وحش
 Planet Earth

یکصد سال پیش بالغ بر یک و نیم میلیارد نفر بر روی زمین زندگی می کردند و امروزه سیاره ما بیش از شش میلیارد نفر جمعیت دارد ، اما هنوز نقاطی از زمین وجود دارد که به ندرت در دسترس انسان بوده است ؛ این مجموعه مستند شما را به سرزمین های جدیدی خواهد برد و سیاره زمین و بخشهایی از حیات وحش آن را به شما نشان خواهد داد که قبلا آنها را ندیده اید!



 
برترین مستند در زمینه طبیعت و حیات وحش است که تا کنون تولید شده ، این مجموعه در مدت 5 سال توسط Alastair Fothergill و 40 تیم فیلمبرداری همراهش، در 204 نقطه از 62 کشور جهان با بودجه ای در حدود 25 میلیون دلار ساخته شده است !
 
گوینده این مجموعه David Attenborough ( راوی و طبیعت شناس مشهور ) و آهنگ ساز آن George Fenton می باشد.در زمان تماشای این مجموعه بارها و بارها سکانس های باورنکردنی را از خواهید دید که گوش سپردن به این موسیقی متن (که با کیفیت HD و با کیفیت صدای دالبی دیجیتال5.1 صدابرداری شده است)‌ بر هیجان شما خواهد افزود.
 

 


 
این مجموعه مستند از 11 بخش مختلف تشکیل یافته است که در ادامه به معرفی کامل آن می پردازیم:

قطب تا قطب (From Pole to Pole ) :
اولین بخش از این سفر پر ماجرا مربوط به سردترین نقطه زمین است .زمستان قاره جنوبگان ، جایی که پنگوئن های امپراطور بیش از 4 ماه از سال را در تاریکی و بدون غذا به سر می برند ، آن هم در دمایی تا 70- درجه سانتی گراد!به قاره‌ای که پیرامون قطب جنوب زمین را در بر گرفته قاره جنوبگان می‌گویند. این قاره سردترین نقطه کره زمین است و کمابیش همه جای آن با یخ پوشیده شده است.و یا خرس های قطبی که بیدار شدن آنها نوید رسیدن بهار را می دهد و فرزندان آنها برای نخستین بار پا به محیطی بیرون از لانه زیرزمینی زمستانی می گذارند...
 

 

 

 

 
 

 

کوهها(Mountains ) :
 
انسان ها با پذیرش ریسک به مرتفع ترین نقاط سیاره ما قدم می گذارند ، برخی ممکن است با صعود نمودن از کوهی عظیم در اندیشه فتح آن باشند ، این مجموعه از حوضچه های اسید سولفوریک که نشان دهنده جنبش عظیمی زیر زمین هستند و از  کم ارتفاع ترین و داغترین نقاط روی زمین می باشند ( بیش  از 100 متر پایین تر از سطح دریا  ) گرفته تا آتشفشان ارتا اله که پیر ترین آتشفشان فعال زمین است تا کوههای راکی در آمریکا و رشته کوه هیمالیا در نپال با شما همراه خواهد بود.
 
 

 




 

آبهای شیرین(Fresh Water) :
 
تنها سه در صد از آبهای سیاره ما شیرین هستند با این حال این آبهای ارزشمند سرشار از شگفتی می باشند ، حیات همه موجوداتن زمین به آبهای شیرین بستگی دارد.
 
 
 

 

 
غارها(Caves):
 
غارها سرحد نهایی سیاره ما هستند ، جهانی نهفته که تنها ماجراجوترین افراد یارای رفتن به آنجا را دارند .بزرگترین چاه غار جهان ، غار پرستوها در مکزیک است که 400 متر عمق دارد یعنی برج 102 طبقه Empire State در نیویورک در آن جای می گیرد.این مکان های ژرف دوسال پیش از آنکه انسان بر ماه فرود آید برای اولین بار مورد کاوش قرار گرفتند . لازم به ذکر است برخی از کم شناخترین و شگفت انگیزترین جانوران سیاره زمین در این غارها زندگی می کنند.
 
 
 

 


 
بیابان ها(Deserts):

یک سوم سیاره ما را بیابان تشکیل داده است ، این آثار به جای مانده از زمین به نظر خالی از زندگی می آیند اما به طور شگفت آوری اینگونه نیست ، البته در همه بیابان ها بقای زندگی روندی ناپایدار دارد. هیچ می دانید که همه بیابان ها گرم نیستند از سمت سیبری بادهایی با سرعت 50 کیلومتر بر ساعت می وزند و برف را با خود به صحرای گوبی در مغولستان می آورند!گرمای بیش از 50 درجه سانتیگراد در اوج تابستان و افت دما تا 40 درجه زیر صفر در میانه زمستان اینجا را در زمره خشک ترین بیابان های جهان قرار می دهد.اندک حیواناتی قادرند تا در این تغییرات شدید آب و هوایی دوام بیاورند ، یکی از نادرترین و شاید پر طاقت ترین پستانداران زمین شتر باختری می باشد.
 


 

 

 

 
سرزمین های یخی(Ice Worlds):

هر دو قطب سیاره ما پوشیده از یخ است ، آنها بزرگترین و خشن ترین سرزمین های نا آرام جهان هستند . در هیچ نقطه از زمین تغییر فصل اینقدر مفرط صورت نمی گیرد . این امر موجب پیشروی و عقب نشینی هر ساله یخ ها می شود ؛ کل زندگی در اینجا تابع این قاعده است.
 


 



 

 
جلگه های وسیع(Great Plains):

جلگه های پهناور مکان هایی بی کران هستند ، با وجود خلوتی غریبشان تصور خالی از سکنه بودن آنها توهمی بیش نیست . این جلگه های سیاره ما میزبان بزرگترین تجمعات حیات وحش روی زمین هستند .در بطن تمامی وقایع اینجا یک موجود زنده دارای نقشی اساسی است و آن علف می باشد ؛ این گیاه معجزه آسا ، یک چهارم کل سرزمین های کره زمین را پوشانده است.
 

 



 

 
جنگل ها(Jungles):

جنگل ها گلخانه های سیاره ما هستند ، جنگلهای بارانی گرمسیری تنها سه در صد از سیاره زمین را در بر می گیرند با این حال زیستگاه بیش از نیمی از گونه های جانوری جهان هستند اما چگونه این تعداد انواع گیاهان و جانوران در این مساحت محدود جایی برای زندگی در کنار یکدیگر می یابند؟
 

 

 

 
آبهای کم عمق(Shallow Seas):

دریاهای کم عمق در حواشی قاره های سیاره ما قرار گرفته اند . آنها به ندرت با داشتن بیش از 200 متر عمق و گاهی صدها مایل وسعت قبل از اتصال بستر دریا به آبهای عمیق تر بر روی فلات قاره قرار می گیرند.آنها روی هم رفته تنها هشت در صد از اقیانوس های جهان را تشکیل می دهند، با این وجود این آبها شامل اکثریت وسیعی از زندگی دریایی اقیانئس ها هستند.
 

 




 
جنگل های فصلی(Seasonal Forests):

در ختان مسلما در زمره با شکوه ترین موجوداتن زنده هستند. برخی از آنها بزرگترین جانداران روی زمین می باشند .جنگل های برگریز و همیشه سبزی که در مناطق فصلی سیاره ما می رویند پهناورترین جنگلهای روی زمین را شامل می شوند.خیال از این همه وسعت آنها دچار حیرت می شود!
 

 



 


 
اعماق اقیانوس(Ocean Deep):

به دور از خشکی ها چیزی جز اقیانوس نمی باشد ؛ بیش از نیمی از سطح سیاره ما پوشیده از آن است و تا به امروز اکثر بخشهای آن به دور از دسترس ما بوده است در واقع بخش های زیاده از اقیانوس خالی از سکنه و کویر آبی است ؛ همه حیات در اقیانوس بی کران به جستجوی دائم برای یافتن غذا و نزاع برای حفاظت از انرژی ارزشمند محدود گردیده است.
 

 


 

 
جوایز و افتخارات:

این مجموعه مستند تا کنون 4 بار مفتخر به کسب جایزه Emmy  ، یکبار جایزه Peabody و یکبار هم نامزد دریافت جایزه Pioneer برای بهترین تهیه‌کنندگی از شبکه تلویزیونی BAFTA TV شد.جایزه Emmy یک جایزه امریکایی برای تولیدات تلویزیونی است، که عموماً به عنوان معادل اسکار برای تلویزیون دانسته می‌شود. Planet Earth با کسب امتیاز 9.8 از 10 در رده بندی IMDB ، کسب بیش از 10 جایزه معتبر بین المللی و نامزدی برای 10 ها جایزه دیگر ، قرار گرفتن در صدر پر فروش ترین های شبکه Discovery ، بعنوان برترین مستند طبیعی که تاکنون ساخته شده است ، تصویری شگفت انگیز از حیات طبیعی در سیاره زمین ارائه می کند که نفس هر بیننده ای را در سینه حبس می کند .

 


[ چهارشنبه 87/11/23 ] [ 12:48 عصر ] [ حسین یوسفی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

سرگرمی.جوک.موزیک.عکس.کلیپ.مقاله.علمی
موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 448
بازدید دیروز: 35
کل بازدیدها: 738007
فروشگاه تی شرت محرم